TIJDSCHRIFTEN EN BRANDBOOK

9
10

Dit is het brandbook dat ik gemaakt heb bij mijn merk FLUENT. Hierin vind je onder andere de mensen die mij inspireren, lettertypes, kleurenpallet en hoe ik de toekomst zie. Omdat ik twee pop-ups heb, zie je twee lege plekken in mijn brandbook. Hierboven zie je de pop-ups die op die plekken zitten!

Het tijdschrift FLUENT is het eerste magazine dat ik helemaal zelf heb gemaakt. De lay-out, de geschreven artikelen en een deel van de foto’s komen van mijn hand. Wat was dit een gave opdracht: jezelf eerst als merk neerzetten, een logo daarbij maken en daarna een magazine maken die helemaal jezelf uitstraalt. Omdat ik zo gek ben op schrijven heb ik heel veel geschreven artikelen erbij gevoegd. Ook interviews met mijn favoriete bloggers kunnen natuurlijk niet ontbreken. Verder ontgaat de advertentie je vast niet over de vier T-shirten. Want dat klopt: ik heb een van de vier ontworpen versies echt laten drukken! Deze zit dan ook bij het tijdschrift toegevoegd als leuk extra’tje. Als je op het magazine klikt krijg je de grotere weergave waardoor je de artikelen ook echt kunt lezen. Dit vond ik de allerleukste opdracht van het hele jaar en ik hoop dat je het magazine met net zoveel plezier doorleest als dat ik hem heb gemaakt.

Bij het tijdschrift Overleven heb ik de lay-out deels gemaakt en verschillende interviews geschreven. De opdracht was om een tijdschrift te maken voor een bepaalde doelgroep. Wij hebben voor de student gekozen. In dit tijdschrift vind je veel interviews over verschillende onderwerpen. Van liefde tot economie: alles wordt besproken. Als je erop klikt kun je de artikelen lezen. Veel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s