FILMPJES

PITCHFILMPJE TAG: FESTIVAL
Ontzettend gaaf project: wij mogen een concept bedenken voor het TAG: Festival! Hiervoor hebben wij een pitch gehouden voor de opdrachtgever, om ervoor te zorgen dat ons concept natuurlijk wordt uitgekozen. Zodra we de pitch gehouden hebben, komt hier het filmpje dat ik ter ondersteuning van de presentatie gemonteerd heb.

SFEERPORTRET DE SOETE INVAL
Tilburg kent vele leuke winkels, maar De Soete Inval is er eentje die er uitspringt. De winkel verkoopt namelijk allemaal ouderwetse en Amerikaanse snoepjes. Voor ons sfeerportret zijn Danique Beijer, Cas Reijnders en ik dan ook afgereisd naar deze bijzondere winkel.

SFEERPORTRET BEGRAFENISONDERNEMER
Begrafenisondernemer, dat is niet het eerste wat je zegt als iemand je vraagt wat je later wil worden. Toch heeft Ton van Raaij voor dit beroep gekozen. Kijk naar het filmpje om te weten wat hier achter zit.

LEVEN ALS STUDENT – JONATHAN JEREMIAH INSTORE 2012
Met een groepje studenten maakte wij een tijd lang filmpjes. Dit keer ging ik zelf op pad. Jonathan Jeremiah had net zijn nieuwe album uitgebracht en om deze te promoten ging hij langs voor instore sessions. Natuurlijk was ik daar ook bij en maakte een filmpje om het stukje dat erbij hoorde te ondersteunen. Ook het edit werk heb ik zelf gedaan. Het stukje dat hierbij hoort kun je vinden onder het kopje Portfolio > Geschreven Media.

LEVEN ALS STUDENT – INTERVIEW MET MILTOS 2012
Met een groepje studenten maakte wij een tijd lang filmpjes. Dit keer ging onze eigen Leven Als Student redactrice Leonie Steenbakkers naar Griekenland. Daar interviewde ze Miltos, een Griekse student. Ik deed het edit werk voor dit filmpje.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s