MORE ISSUES THAN VOGUE

Samen met Kirsten Schoeber maakte ik outfitfoto’s in Breda. Die dag scheen de zon hartstikke mooi en dus zochten we een plekje op aan het water om verschillende outfitfoto’s te maken. Deze wilde ik gebruiken voor in mijn magazine, maar ook ben ik bezig een eigen blog op te starten. Daarvoor is dit natuurlijk een goed begin! Ik heb als eerste outfit gekozen voor mijn nieuwe T-shirt die ik bij de VOGUE kreeg. Dit keer is het een grijs shirt met ronde hoeken aan de onderkant. Deze zie je niet want ik heb het shirtje in mijn highwaisted jeans gestopt. Een sjaaltje in mijn haar, Michael Kors om mijn pols en mijn nieuwe Nike Roshes maken de outfit af.

Credits voor Kirsten Schoeber die de foto’s maakte en bewerkte! Het fijne aan samenwerken met haar is dat ze goed luistert naar wat voor foto’s ik wil en daar dan meteen een hele rits van schiet zodat we genoeg foto’s hebben om uit te kiezen.

IMG_0841editIMG_0827editIMG_0850editIMG_0862editIMG_0793edit2IMG_0846edit
Scarf: Sacha | Earrings: Pull and Bear | Shirt: VOGUE june issue | Jeans: Pieces | Shoes: Nike | Watch: Michael Kors | Bracelet: New Look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s